Tonbridge, Kent

Private Clients December 19, 2017

We worked with this client over 9 years ago on her London apartment, and she came back to us last year and asked us to refurbish her house in the country. The barn is listed and in an area of outstanding natural beauty, and after years of applying for planning permission to connect the 3 barns which are built in an L shape around the garden and being refused they decided to give up and do them up as they are.

So we refurbished the entrance hall, master bedroom, en suite shower room, guest bedroom and sitting room in the main barn, and adjoining barn we helped create a library, work space, reading area, bedroom and shower room.

Our client asked for the main house to be very neutral and calm with accent colours. And adjoining barn to be more relaxed, fun and colourful.

0