Tonbridge, Kent

Tonbridge, Kent

Dec
19

We worked with this client over 9 years ago on her London apartment, and she came back to us last year and asked us to refurbish her house in the country. The barn is listed and in an area of outstanding natural beauty, and after years of applying for planning permission to connect the 3 barns which are built in an L shape around the garden and being refused they decided to give up and do them up as they are. So we refurbished the entrance hall, master bedroom, en suite shower room, guest bedroom and sitting room in the main barn, and adjoining barn we helped create a library, work space, reading area, bedroom and shower room. Our client asked for the main house to be very neutral and calm with accent colours. And adjoining barn to be more relaxed, fun and colourful.

Wandsworth

Oct
06

This client asked us to assist in the redesign of the layout of the upper ground and lower ground floors and total refurbishment of this Victorian Villa. We assisted in the space planning, lighting and electrical plans and specified the hard finishes for the clients who were still oversees, putting in a new kitchen, a new bathroom and 2 x cloakrooms for the first phase. Then on their return to the UK we worked together on decorative schemes and furniture for all the bedrooms, double sitting room and conservatory area on the upper ground floor and the kitchen, utility and family room on the ground floor. It was a fun project to work on with lots of colour to reflect the happy nature of the family that live there.

Toastrack SW18

Jun
06

We helped our clients here planning their new kitchen to ensure functionality, maximising possible storage and a beautiful, balanced design. We also helped with space planning the rest of the room and flow with the house to ensure practical areas for carrying out the daily tasks of a busy family. We remodelled the downstairs cloakroom, designing a coat storage bench area before the kitchen, also filling in the side return to create a snug area for relaxing. The use of glazed panelling helped zone the areas but also ensured light flooded through into the sitting areas, and fitted with the strong aesthetic that the clients had already installed in the rest of the house.

Petworth, West Sussex

Feb
06

We were brought on board by the clients to introduce more light and storage, brighten and lift the space and introduce a cohesive and relaxed design. We love the crittall doors and feel they work beautifully with the old beams and creates lots of natural light. our clients loved the idea of introducing colour into the rooms which brings interest and sophistication.

Wandsworth Common

Jun
21

Buckinghamshire

Jun
21

Kew

Nov
06

House refurbishment including a kitchen extension, new bathroom and loft conversion.

Clapham

Oct
23

Clapham Common

Oct
23

Barnes

Nov
07

We decorated and furnished this beautiful six bedroom house in Barnes...